Home
HOME > ORGANISATIE
De Mensen achter Dynamic Solutions.

 • RICK PAAP  In 1994 besloot Dynamic Solutions in het ondernemingsplan een aparte paragraaf op te nemen die volledig gewijd was aan de onwikkeling van high-end luidsprekersystemen.

  Sindsdien is er systematisch gewerkt aan een inventarisatie van probleemgebieden. Uitgangspunten voor de productontwikkeling werden opnieuw gedefinieerd en het gehele productieproces kritisch gevolgd. Stap voor stap werden er verbeteringen bereikt en zo kan Dynamic Solutions met recht zeggen dat ze vooruitloopt op muzikale ontwikkelingen. Het uitkristaliseren van een product is een langdurige en belangrijke stap, na een goede evaluatie ontstaan er nieuwe en andere inzichten.

  Soms lijkt een gevolgde weg averechts te werken en altijd weer is er die weerbarstige realiteit van een live optreden, die concertzaal. Dynamic Solutions streeft naar een hoog gesteld doel, en belooft dat ze haar uiterste best doet en zal blijven doen om dat doel te bereiken.

  Dynamic Solutions streeft naar ecologisch verantwoorde productie-processen en producten. Dit is af te leiden uit de keuzes die gemaakt worden in de toegepaste materialen in Dynamic Solutions producten, de uitgangspunten voor de productontwikkeling en productieorganisatie.
Top of page
 • TREES KEIJNER  Na jaren als tandarts assistent te hebben gewerkt, ben ik na de komst van mijn kinderen gestopt met werken. Na een aantal jaren thuis te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. De overgang begin 1996 naar een jong, groeiend bedrijf in de audiobranche is mij goed bevallen. Ik werk thans 24 uur per week om de administratie voor Dynamic Solutions en Audionord Europe te behartigen, alwaar ik diverse, afwisselend secretariële en administratieve, werkzaamheden voor beide ondernemingen verricht.

  Wat ik met muziek heb? alles. Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.
Top of page
 • ROB WATTIMENA  Eind jaren zestig nadat ik was geslaagd voor m’n Mulo-B aan de Broedergemeente te Zeist, kwam ik te werken bij De Nederlandsche Bank aan het Frederiksplein te Amsterdam. Eerst op het Secretariaat en later op de Voorlichtingsafdeling. Op deze afdeling was ik een soort uitgever, belast met de totstandkoming alle publicaties van de Bank.

  Op een steenworp afstand van de Bank bevond zich in de Utrechtsestraat een kleine doch, bijzondere hifiwinkel van formaat: Theo “Hifi” Pruijs. Ik was er bijna elke middag te vinden. Naar plaatjes luisteren en vol bewondering kijken, naar die prachtige draaitafels en versterkers. Je kon er geen genoeg van krijgen....

  Begin jaren zeventig was ik niet meer te houden en kocht daar m’n eerste hifiset. Doorslaggevend van de aankoop was de fenomenale klank en ritme van het nummer “Listen to the music” van the Doobie Brothers (Lp Toulouse Street). Het struinen in de platenzaken was toen al begonnen en is eigenlijk nooit gestopt.

  Een andere passie die ik uitoefen is het karpervissen. Door de tijdrovende hifi hobby beperk ik me thans tot het vissen van slechts 1 maal per jaar, maar dan wel in de meren of rivieren van Frankrijk.
Top of page
 • JOHN DE JONGH

  “Muziek” heeft voor mij altijd een grote rol gespeeld. Verschillende muziekstijlen, maar met een sterke voorkeur voor blues en jazz. In 2001 kruisten de paden van Rick en zijn familie en mijn gezin via de gemeenschappelijke sport die we beoefenden: badminton. Meer en meer aangestoken door Rick's enthousiasme ben ik sindsdien verslaafd geraakt aan het luisteren en genieten van muziek, of dat nu op een van de luistershows is in het land, waar dan ook, of bij Rick op de zaak: geen mogelijkheid blijft onbenut.

  Naast mijn baan als teamleider op de afdeling verkoopbinnendienst bij een van de grootste fabrikanten van bouwproducten, zijn mijn gezin en muziek een van mijn de grootste vrijetijdsbestedingen. Altijd op zoek naar mooie nummers die perfect zouden zijn om te beluisteren op een van de systemen of op een luistershow. Een andere hobby is mijn oude Mercedes Benz die ik sinds een half jaar, na lang twijfelen aangeschaft heb. Ik schrijf “muziek” in de openingszin bewust zo omdat het toen, in vergelijking met nu, meer “geluid” was dan muziek. Mijn eerste AKAI stereosetje (ik heb 'm nog!) toen ik een jaar of 14 was, met cassettedeck en platenspeler, zonder Cd-speler, wat was ik er blij mee! Het was toen ook geen “luisteren” maar “horen”.

  Muziek weergegeven met de producten die Rick ontwerpt, bouwt en verkoopt: dan kan je pas spreken van muziek! Muziek zoals het bedoeld is om te klinken, alsof je er bij zit. Een breed scala van instrumenten met alle diepte die er was tijdens de opname. Ogen dicht en huiveren…. En op een luistershow juist DIE muziek laten horen waar je bezoekers, en jezelf ook iedere keer weer, kippenvel van kan laten krijgen, heerlijk! Of het nu klassiek, blues, jazz, rock of alleen vocaal is: alles kan!
Top of page
 • STEPHEN TJOA

 • RONNY BAEDI

Top of page