Agenda

Upcoming Events

Zanden 6000 revisited

donderdag 21 juni aanvang 19.00u

Chattelin Audio Anna Paulownastraat 58, Den Haag.

Zanden 6000 show in samenwerking met Werner Ero, Michael Huigen en Rick Paap.

Naar aanleiding van het geweldige review die de Zanden 6000 geïntegreerde versterker mocht ontvangen in de mei editie van Music Emotion leek het ons een geweldig idee om deze bijzondere versterker te demonstreren in dezelfde setting als recensent Werner Ero hem heeft getest. Dus met dezelfde Master Contemporary C en Wilson Sabrina luidsprekers.

Tevens hebben wij Michael Huigen van importeur Reference Sound (Wilson Audio) en Rick Paap van Dynamic Solutions (ontwerper Master luidsprekers) bereid gevonden om ons te assisteren op deze avond. Zij zullen uitweiden over hun producten.

Recensent Werner Ero zelf zal ook deze avond aanwezig zijn en zijn verhaal doen.

verslag

Ned. Vereniging van Orthodontisten

donderdag 27 & vrijdag 28 september

Bimhuis Piet Heinkade 3, Amsterdam.

What's the Difference?

Of we het nu hebben over een goede wijn, een gecompliceerd uurwerk of een klassieke auto, het is de perceptie voor detail dat het onderscheid maakt tussen iets bijzonders en het alledaagse. Een audio connaisseur is zo'n zeldzaam figuur. Een persoon, met een feilloos distinctief vermogen die precies weet wat subliem is en die direct herkent en apprecieert wanneer hij een omgeving betreedt van exceptionele perceptie. De audio connaisseur waardeert de subtiele schatten en diens complexiteit, die een vlekkeloze audio reproductie herbergt. Een briljante opname is de accumulatie van jarenlange training, expressieve kunst en meesterlijke audio architectuur.

Al deze elementen kunnen alleen tot expressie komen, indien de afspeel medium eveneens zo briljant is als haar audio opname. Dit betekent dat er op geen enkele manier afbreuk gedaan mag worden aan de originele opname. Alleen dan ontvangt men iedere keer opnieuw de joie de vivre van het moment van creatie. Het doel bij Dynamic solutions is: het vangen van de magie, dat gecreëerd is in de opname studio en dit piekfijn aan u over te brengen in uw luisterkamer. Wij plegen onderzoek en speuren de gehele wereld af naar componenten van wereldklasse en voegen dit toe aan onze exclusieve collectie van audio reproductie meesterwerken.

Enjoy music, enjoy life!

Programma

Dynamic Solutions, Benedictushof 9, 4133AG Vianen, tel +31-621593460